+90 546-787-02-08 /TR
ARAMA MOTORU PAZARLAMA VE OPTİMİZASYONU (SEM & SEO)

ARAMA MOTORU PAZARLAMA VE OPTİMİZASYONU (SEM & SEO)

Hızlı ve etkili reklam türlerinden olan ücretli arama motoru reklamları, internet üzerinde ürünlerinize yönelik aramalar yapan kişilerin ürünleriniz veya hizmetleriniz ile alakalı aramalar yaptığında arama yapılan sayfanın en üst sırasında sponsorlu olarak görüntülenir ve yine organik trafik olarak web sitenize yönlendirilir. Bu reklamlar internet araması yapan kişilerin direkt olarak ürün veya hizmetinizle ilgili aramalardan geldiği için ürün veya hizmetinizi satın alma olasılığı oldukça yüksektir. Bu arama türünde de Dijitaltren uzman ekibi tarafından sizlerle birlikte belirlenecek doğru anahtar kelime, coğrafi konumlama hedeflemeleri yapılarak düşük reklam bütçeleri ile ürün veya hizmetinizin satış oranları hızla yükseltilebilir.

Türkiye'de Dijital pazarlama jargonunda ingilizce Search Engine Optimisation kelimelerinin kısaltılmışı SEO olarak anılan reklam çalışmaları ise tamamen ürün ve hizmetleriniz ile ilgili organik kaliteli içerikler üreterek ve rakiplerinizin stratejilerini anlayarak ve onlardan daha iyi stratejiler geliştirilerek Arama Motoru Aramalarından yine sizlerin hedeflediği anahtar kelime ve kelime gruplarında Dijitaltren uzman ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda arama sonuçlarında ilk sayfada görüntülenme ve hatta ilk sıralara yükselmenize yardımcı olmaktadır.

Tüm bu mecralarda reklamlarınızı en düşük reklam bütçeleri ile yayınlamanız ve en doğru kitlelere reklam çıkmanız konusunda Dijitaltren ekibinden teklif almak için sayfanın en altında bulunan ücretsiz teklif alma formunu doldurarak size özel detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Yorumlar