+90 546-787-02-08 /TR
REMARKETİNG (YENİDEN PAZARLAMA) REKLAMLARI

REMARKETİNG (YENİDEN PAZARLAMA) REKLAMLARI

Reklam seçenekleri arasında en çok satışa dönüşen reklam türüdür. Bu türde reklamlar sayesinde, bir nedenden dolayı web sayfanızı terk eden kişilere, diğer reklam mecralarında (web siteleri, sosyal ağlar vb.) bu ziyaretçilere web sayfanızın içerisindeki eylemleriyle ilişkili olan reklamların gösterilmesi sistemine dayanmaktadır.

Örneğin , Bir ziyaretçi  web sayfanızı ziyaret etti ve bir süre sonra ayrıldı, bu ziyaretçinizin sitenizde gerçekleştirdiği eylemlere göre ona kampanyalar sunmak, indirimler sunmak vb. şeyleri sunmak, bu ziyaretçinin internet sitesine yeniden dönme ihtimalini çoğalttığı için, geri dönüşüm oranlarınızın artması konusunda bu reklam türünün önemi çok büyüktür.

Bu reklam türü dijital reklam jargonunda “retargeting” şeklinde de adlandırılabilir. Dijitaltren uzman ekiplerince geliştirilecek reklam stratejileri ile Yeniden Pazarlama reklam yöntemi kullanılarak işletmenizin ürün ve hizmet satışlarının ciddi oranlarda arttırılması mümkündür.

Tüm bu mecralarda reklamlarınızı en düşük reklam bütçeleri ile yayınlamanız ve en doğru kitlelere reklam çıkmanız konusunda Dijitaltren ekibinden teklif almak için sayfanın en altında bulunan ücretsiz teklif alma formunu doldurarak size özel detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Yorumlar