+90 546-787-02-08 /TR
Kısaca Video (Youtube) Reklamları hakkında.

Kısaca Video (Youtube) Reklamları hakkında.

Facebook, instagram, google ve Youtube gibi platformlar sayesinde hedef kitleleriniz karşısına ürün ve hizmetlerinizi tanıtıcı video reklamlarla reklama çıkabilirsiniz. Son zamanlarda popüler olan bu reklam türü de yine hedef kitlenizi belirlerken tüm demografik ve sosyal medya kullanım alışkanlıkları metrik kırılımları ile hedefleme yapabileceğiniz reklam türüdür. Dijitaltren uzmanları tarafından geliştirilecek bir video reklam stratejisi ile ürün veya hizmetlerinizin satışı hızlandırılabilir ve hızla arttırılabilir.

Video, işletmeler tarafından gittikçe daha çok beğeniliyor ve bu formatta gezinmeniz çok önemli. İnternet kullanıcıları gerçek birer video tutkunu haline geliyorlar ve, hareketsiz görüntülerden ve hatta metinden uzaklaşıyorlar. Sosyal ağ, İnternet kullanıcılarının katılım oranında yaklaşık% 10'luk bir artış olduğunu duyurdu! Bu nedenle video daha fazla yorum, beğeni ve paylaşım tetikleyecektir.
 

Video reklam avantajları:

1/Videolar çok trend. Örneğin YouTube, günde 4 milyardan fazla görüntülemeye sahip. Google'ın hemen arkasındaki internetteki en büyük ikinci arama motorudur.

2/Bir video sosyal medyada kolayca paylaşılır. Sadece birkaç tıklama ile bir video viral hale gelebilir.

3/Video, eylemleri en üst düzeye çıkarmak için güçlü bir araçtır. Araştırmalar, bir İnternet kullanıcısının bir videoyu izledikten sonra bir ürün satın alma, bir hizmetle sözleşme yapma veya markayla bağlantı kurma olasılığının daha yüksek olduğunu göstermektedir.

4/Video ile işletmenizin arama motorlarında daha iyi bir sıralama şansı vardır. Web'de metinden çok daha az video olduğundan, arama motorları markanızı çok daha kolay bulur ve video sonuçları neredeyse her zaman Google listelerinde görünür.

5/Video, bilgiyi eğlence ile birleştirir. Mesajınızı eğlenceli bir şekilde iletebilirsiniz.

6/Bir videonun mesajı çok daha güçlüdür. Tüketiciler daha fazla dikkat ediyor ve bu nedenle bir videonun mesajını daha iyi algılıyor.

7/Video her yerde, herhangi bir ortamda izlenebilir. Bir akıllı telefonda metin okumak zor olsa da, diğer yandan bir video izlemek çok daha kolaydır.

Sonuç olarak İşte bunlar, reklam kampanyalarınız için video kullanmanın faydalarından bazıları. İnsanların tüketebileceklerinden daha fazla bilgiyle bombardımana tutulduğu bir çağda, video açıkça daha yüksek düzeyde dikkat çekebilir ve bu nedenle hafızalarına nüfuz edebilir.

 

Dijital Treni kaçırmayın !

Yorumlar